Skip to Content

Klantcase RM accountant & adviseur


RM Accountant & Adviseur onderscheidt zich door een persoonlijke en deskundige aanpak in de wereld van cijfers en financiële advisering. Ze richten zich op mkb-bedrijven in Flevoland, met een speciale focus op de Noordoostpolder. De diensten variëren van het verwerken van administraties tot belastingadvies en van subsidieaanvragen tot financiële coaching.


Persoonlijk en deskundig

RM Accountant & Adviseur gelooft in een persoonlijke benadering. Door jou en jouw onderneming grondig te leren kennen, kunnen ze effectief inspelen op de unieke behoeften en doelstellingen. Dit stelt ze in staat om financiële processen te optimaliseren en je bedrijfsresultaten naar een hoger niveau te tillen. 

Of het nu gaat om liquiditeitsprognoses, maandoverzichten, kwartaalrapportages of de jaarrekening, ze zetten hun expertise graag in om te ondersteunen. Kijk voor meer informatie op www.rm-accountant.nl


Samenwerken in Odoo

Voor RM Accountant & Adviseur is het erg belangrijk om samen te kunnen werken met de klant in één administratie, voor dit doel hebben ze Odoo als software geselecteerd. Omdat hun bestaande software verouderd was en niet meer werd ondersteund was het belangrijk om te kiezen voor een toekomstbestendige 100% cloud oplossing zodat zowel klant als kantoormedewerker altijd en overal de boekhouding kunnen benaderen en samen naar dezelfde cijfers kijken.


De implementatie

Het systeem bestaat uit de boekhouding, aangevuld met de documenten en de spreadsheetapp. Binnen dit systeem heeft Allinx een standaard voor RM ontwikkeld die aan hun eisen voldoet. Onder het andere het rekeningschema, BTW inrichting en de rapportage is volledig aangesloten bij de RM standaard.


Verder hebben wij een conversietool verzorgd die het converteren van de boekhoudingen uit het oude systeem vergemakkelijkt. Ook hebben wij trainingen aan zowel het kantoorpersoneel mogen verzorgen. Voor de lange termijn zijn we een partnerschap aangegaan om de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen garanderen.


  Meer weten over de Odoo accountancy oplossing? Neem contact op!

             


Wil je snel gaan, doe het alleen. Wil je verder komen, doe het dan samen!

Richard Machielsen •  Eigenaar/AA-Accountant

    Impressie

    De belangrijkste apps

Boekhouding


Documenten


Spreadsheet


Volgende lezen
Klantcase I.C.Y.