Skip to Content

Klantcase I.C.Y.


Meer dan 30 jaar geleden is ICY ontstaan vanuit een eenvoudige, maar zeer doeltreffende uitvinding: een thermostaat die het in gebruik zijn van de ruimte detecteert en daarmee uitsluitend op basis van vraag verwarmt. Deze uitvinding zorgt er ook vandaag nog voor dat vakantieparken door heel Europa fors besparen op energieverbruik. Innovatie zit in het DNA van ICY. 


Innovatie

Sinds de thermostaat zijn er nog veel meer innovatieve oplossingen bedacht en op de markt gebracht. ICY luistert naar wensen van klanten op het gebied van energieverbruik en efficiëntieverbetering. En door hen te betrekken bij het ontwikkelproces, kan ICY systemen leveren die optimaal aansluiten bij die wensen. Dankzij deze aanpak is ICY marktleider en een sterk merk binnen haar doelgroep. Meer informatie vind je op www.icy.nl


Alles-in-één

I.C.Y. is een alles-in-één bedrijf: van idee tot productie, hardware en software: alle kennis vind je hier onder 1 dak. Dit is ook precies waarom Odoo zo'n goede match is: in Odoo zijn alle bedrijfsprocessen ook in één ERP systeem ondergebracht.


Vanaf het eerste klantcontact, tijdens het verkoopproces, productie en uitlevering wordt alles in Odoo geregistreerd, dit gekoppeld met de voorraadregistratie en inkoopmodule zorgt ervoor dat I.C.Y. haar klanten altijd snel kan bedienen.

Omdat I.C.Y. toekomstbestendig wil zijn en geen maatwerk oplossingen wil gebruiken hebben wij op de Odoo SaaS standaard met behulp van de kracht van Odoo Studio toch diverse aanpassingen gedaan. Een voorbeeld hiervan is een speciale custom app voor registratie van alle I.C.Y. producten met alle gegevens zodat deze altijd in het systeem getraceerd kunnen worden.

             


Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Allinx en de mogelijkheden die Odoo ons biedt!

Diewerke de Boer • Manager Operations

    Impressie

    De belangrijkste apps


Productie


Verkoop

Boekhouding


Abonnementen


Inkoop


Voorraad


Studio